Lid worden?

Nieuwe leden zijn van harte welkom

Heino´s Mannenkoor telt momenteel ca. 40 leden. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Het wonen in Heino is geen voorwaarde om lid te kunnen worden. Zo hebben we bijvoorbeeld ook leden die in Raalte en Zwolle woonachtig zijn.

Kom sfeer proeven

Als je eens een keertje sfeer wilt proeven, bezoek dan eens geheel vrijblijvend een repetitieavond. Weet dat je van harte welkom bent. Wij kunnen wel aangeven dat de sfeer uitstekend is, maar het is beter dat je jezelf een oordeel vormt. Pas nadat je een aantal repetities hebt bijgewoond wordt gevraagd of je daadwerkelijk lid wilt worden.

Maar ik kan geen noten lezen

Kan je geen noten lezen? Geen probleem, onze dirigent zal je tijdens de repetities wegwijs maken en die zaken bijbrengen die belangrijk zijn om de juiste melodie te zingen.
´t Kerkhuus

´t Kerkhuus

Repetities

Wij repeteren iedere woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in ´t Kerkhuus aan de Canadastraat 2, 8141 AC Heino. (Op kaart weergeven)

Aanvullende informatie
Heino´s Mannenkoor is een algemeen koor, dat niet verbonden is (of is geweest) aan enig kerkgenootschap. Het koor, dat inmiddels ruim 45 jaar bestaat, kent 4 secties, te weten: eerste tenoren, tweede tenoren, baritons en bassen. Met enige regelmaat wordt geprobeerd een concertreis te maken naar het buitenland (2009 Letland; 2011 Bulgarije; 2013 Polen; 2016 Hongarije). Bij die reizen, maar ook bij andere activiteiten, zijn ook de partners van de leden van harte welkom.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met het secretariaat: zie ´Contact´. 

Heino´s Mannenkoor


heinosmannenkoor@outlook.com
Contactgegevens:
Adres secretariaat:
de Haarstraat 20, 8141 EX Heino
E-mailadres:
heinosmannenkoor@outlook.com
Heino's Mannenkoor © Copyright 1977